,

DETERGENT PROFESIONAL pt. VASE Gama Gina 5L

Disponibilitate:

50 în stoc


Ambalare: bidon 5L;

lei47.00 fara TVA

Detergentul pentru vase din Gama Gina este un detergent profesional lichid cu agenti speciali de spalare la temperaturi mici, potrivit pentru orice tip de vesela. Reteta profesionala dispune de o puternica actiune impotriva grasimilor si mirosurilor. Este un detergent economic in utilizare datorita formulei concentrate (se poate folosi si in dilutie de 2%) cu putere mare de dizolvare a murdariei. Produsul este adecvat si uzului casnic.

This field can't be Empty
SKU: 00001362 Categorii: ,

Domenii de utilizare

Unitati din domeniul medical si din invatamant; Industria alimentara; Catering; Bucatarii profesionale; Restaurante, baruri, cafenele. Unitati corporate; Unitati comerciale; Institutii logistice; Hoteluri; Restaurante; Cafenele; Hale industriale; Bucatarii profesionale; Laboratoare; Azile de batrani.

Disclaimer

Ambalajele si materialele produselor contin informatii detaliate. Va recomandam sa nu va bazati exclusiv pe informatiile prezentate pe site-ul nostru si sa cititi intotdeauna etichetele, avertismentele si instructiunile inainte de a utiliza sau consuma un produs.