,

DETERGENT PROFESIONAL PARDOSELI Gama Gina

Disponibilitate:

20 în stoc


Bubble Gum/Bujor/Floral/Fresh Grass/Lacramioare/Liliac/ Ambalare: bidon 5L

lei45.00 fara TVA

Detergentul profesional pentru curatare pardoseli Gama Gina 5L prezinta o productivitate mare de Curatenie si igiena, fiind un produs profesional conceput special pentru utilizarea pe orice tip de pardoseala. Destinat atat spalarii in sistem mop, cat si celei automate, detergentul nu necesita clatire si ofera o igienizare de durata si un miros placut asigurat de diverse variante de parfum disponibile – Bubble Gum, Bujor , Liliac si Asevi. Se foloseste in dilutie de 2/100.

This field can't be Empty
SKU: 00001083 Categorii: ,

Domenii de utilizare

Unitati din domeniul medical si din invatamant; Industria alimentara; Catering; Bucatarii profesionale; Restaurante, baruri, cafenele. Unitati corporate; Unitati comerciale; Institutii logistice; Hoteluri; Restaurante; Cafenele; Hale industriale; Bucatarii profesionale; Laboratoare; Azile de batrani.

Disclaimer

Ambalajele si materialele produselor contin informatii detaliate. Va recomandam sa nu va bazati exclusiv pe informatiile prezentate pe site-ul nostru si sa cititi intotdeauna etichetele, avertismentele si instructiunile inainte de a utiliza sau consuma un produs.