,

DETERGENT PROFESIONAL SANITIZANT Gama Gina

Disponibilitate:

20 în stoc


Ambalare: bidon 5L

lei46.00 fara TVA

Detergentul sanitizant, fara clor, din Gama Gina este cea mai buna alegere pentru indepartarea depunerilor de calcar, piatra, rugina de pe suprafetele din inox, precum si pentru curatarea si intretinerea suprafetelor rezistente la apa. Prin actiunea sa chimica (produsul este pe baza de acid si surfactant anionic), acest detergent dizolva si rezolva problema depunerilor de minerale grele, asigurand un luciu de durata. Este ideal in utilizarea frecventa pentru materiale si echipamente din zonele private, publice sau industriale

This field can't be Empty
SKU: 00001960 Categorii: ,

Domenii de utilizare

Unitati din domeniul medical si din invatamant; Industria alimentara; Catering; Bucatarii profesionale; Restaurante, baruri, cafenele. Unitati corporate; Unitati comerciale; Institutii logistice; Hoteluri; Restaurante; Cafenele; Hale industriale; Bucatarii profesionale; Laboratoare; Azile de batrani.

Disclaimer

Ambalajele si materialele produselor contin informatii detaliate. Va recomandam sa nu va bazati exclusiv pe informatiile prezentate pe site-ul nostru si sa cititi intotdeauna etichetele, avertismentele si instructiunile inainte de a utiliza sau consuma un produs.