,

Sapun lichid cu glicerina Olivia

Disponibilitate:

Stoc epuizat


Ambalare: canistra 5L

lei55.00 fara TVA

Formula Sapunului lichid Olivia beneficiaza de o concentratie ridicata de glicerina, contribuind astfel la hidratarea epidermei si la protectia impotriva uscarii excesive. In doua variante de uz – cu parfum si fara parfum, acest sapun cu putere mare de spumare, asigura o spalare delicata a mainilor fiind potrivit persoanelor cu piele sensibila. Este indicat pentru spalarea zilnica a mainilor si corpului, inlaturand in mod eficient impuritatile. Textura lejera a produsului – pH neutru – confera un aspect ingrijit si proaspat al pielii.

This field can't be Empty
SKU: 00000350 Categorii: ,

Domenii de utilizare

Unitati din domeniul medical si din invatamant; Industria alimentara; Catering; Bucatarii profesionale; Restaurante, baruri, cafenele. Unitati corporate; Unitati comerciale; Institutii logistice; Hoteluri; Restaurante; Cafenele; Hale industriale; Bucatarii profesionale; Laboratoare; Azile de batrani.

Disclaimer

Ambalajele si materialele produselor contin informatii detaliate. Va recomandam sa nu va bazati exclusiv pe informatiile prezentate pe site-ul nostru si sa cititi intotdeauna etichetele, avertismentele si instructiunile inainte de a utiliza sau consuma un produs.