,

Balsam de rufe concentrat White Soft/Pulse Soft Gama X-Clean Professional

Disponibilitate:

50 în stoc


Ambalare: canistra 5L

lei65.00 fara TVA

Eficient si foarte practic, balsamul concentrat White Soft/Pulse Soft din gama X-Clean Professional are o formula bogata in agenti cu efect de volum, care parfumeaza, protejeaza si faciliteaza calcarea textilelor. Compozitia profesionala cu pH neutru confera protectie impotriva efectelor de deteriorare ale spalarilor repetate. Este un produs anti-static, care previne ingalbenirea inestetica a fibrelor, destinat atat spalarii manuale, cat si celei automate. Este recomandat pentru uz industrial si/sau casnic.

This field can't be Empty
SKU: 00000998 Categorii: ,

Domenii de utilizare

Unitati din domeniul medical si din invatamant; Industria alimentara; Catering; Bucatarii profesionale; Restaurante, baruri, cafenele. Unitati corporate; Unitati comerciale; Institutii logistice; Hoteluri; Restaurante; Cafenele; Hale industriale; Bucatarii profesionale; Laboratoare; Azile de batrani.

Disclaimer

Ambalajele si materialele produselor contin informatii detaliate. Va recomandam sa nu va bazati exclusiv pe informatiile prezentate pe site-ul nostru si sa cititi intotdeauna etichetele, avertismentele si instructiunile inainte de a utiliza sau consuma un produs.