,

Burete de vase profesional (cu canelura) pentru spalarea suprafetelor rigide .

Disponibilitate:

15 în stoc


Ambalare:10/set .

Comercializarea produsului se face la set.

lei9.50 fara TVA

Datorita dimensiunilor generoase, buretii profesionali cu canelura curata mult mai rapid si eficient. Forma speciala a canelurii laterale va protejeaza unghiile, iar buretele moale si dens are putere sporita de absorbtie. Isi pastreaza proprietatile de curatare dupa folosire indelungata. Indicati si pentru curatarea chiuvetei, blatului de masa si a aragazului. Se recomanda schimbarea buretelui de vase minim o data pe saptamana pentru evitarea acumularilor de bacterii si microbi.

This field can't be Empty
SKU: 00003983 Categorii: ,

Domenii de utilizare

Unitati din domeniul medical si din invatamant; Industria alimentara; Catering; Bucatarii profesionale; Restaurante, baruri, cafenele. Unitati corporate; Unitati comerciale; Institutii logistice; Hoteluri; Restaurante; Cafenele; Hale industriale; Bucatarii profesionale; Laboratoare; Azile de batrani.

Disclaimer

Ambalajele si materialele produselor contin informatii detaliate. Va recomandam sa nu va bazati exclusiv pe informatiile prezentate pe site-ul nostru si sa cititi intotdeauna etichetele, avertismentele si instructiunile inainte de a utiliza sau consuma un produs.