,

LAVETE MICROFIBRA 40X40 5/SET DIVERSE CULORI

Disponibilitate:

150 în stoc


Se comercializeaza la set pretul este pe set

lei46.00 fara TVA

Laveta profesionala ce combina  caracteristici principale intr-o singura laveta.

Laveta este dezvoltata in laboratorul pentru sectorul  Service, ajungandu-se la un randament de curatare revolutionar, avand beneficii uimitoare in acelasi timp.
1.     Laveta este realizat 100% din microfibra, permitandu-va sa curatati fara efort orice suprafata, de la sticla la otel inoxidabil, rapid si fara urme.

2.    Laveta are o durata de viata foarte extinsa. Chiar dupa multe spalari laveta isi pastreaza proprietatile sale unice. Deci Laveta are un mare avantaj al costurilor vs. utilizare.

Are o structura unica, este destinata suprafetelor lucioase (inox, suprafete vitrate), certificata antibacterial eliminand 99.99% microbi. Rezultate excelente fara detergenti, doar cu apa. Rezistenta, economica, durabila, nu lasa urme. Rezista pana la 365 spalari in masina de spalat automata. Dimensiune laveta: 40 x 40 cm. Unitate de vanzare: 5 bucati/pachet.
Culori : rosu, galben, albastru, verde
This field can't be Empty
SKU: 00001522 Categorii: , Etichetă:

Domenii de utilizare

Unitati din domeniul medical si din invatamant; Industria alimentara; Catering; Bucatarii profesionale; Restaurante, baruri, cafenele. Unitati corporate; Unitati comerciale; Institutii logistice; Hoteluri; Restaurante; Cafenele; Hale industriale; Bucatarii profesionale; Laboratoare; Azile de batrani.

Disclaimer

Ambalajele si materialele produselor contin informatii detaliate. Va recomandam sa nu va bazati exclusiv pe informatiile prezentate pe site-ul nostru si sa cititi intotdeauna etichetele, avertismentele si instructiunile inainte de a utiliza sau consuma un produs.